Over ons

Waarom zouden wij bier naar u sturen?

België is een klein land met gigantisch veel speciaalbieren. Zo veel dat het eigenlijk niet in kaart is te brengen (einde 2011 telde men 1150 soorten speciaalbieren).

Wanneer wij zelf op café gaan wordt er vrijwel altijd hetzelfde (pils) besteld. Eenmaal aangekomen in een speciaal bier café zij wij (en met ons vele andere) het spoor bijster over welke - soort - speciaal bier nu eigenlijk lekker is.

Voor onder andere deze groep, maar ook voor de groep café bezoekers die niet kan kiezen of gewoon graag regelmatig een speciaal bier thuis ontvangen, is deze onderneming in het leven geroepen.

Samen met passionele bier brouwerijen, cafés, groothandelaren etc. zorgen wij ervoor dat er in een vaste periode een fijne selectie speciaalbier klaar staat bij u op de stoep. Inclusief bijbehorende informatie over de smaak, afkomst en waar deze bier nu eigenlijk te verkrijgen is.

Daarmee hopen wij samen met onze mede bier liefhebbers een gezonde passie en bierkennis te creëren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen! Alvast bedankt.

 Deel dit op je sociaal ons dit doel te bereiken

Ons Team